Öğrencilerimizin Doğum Gününü Kutladık

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ''Doğum Günümü Okulda Kutluyoruz'' projesi kapsamında,  Okulumuzdaki Eylül ayında doğan öğrenclerin doğum günlerini kutladık.

02.10.2017 312

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ''Doğum Günümü Okulda Kutluyoruz'' projesi kapsamında, Okulumuzdaki Eylül ayında doğan öğrenclerin doğum günlerini kutladık. Okul Müdürümüz Adem ÇALIK yaptığı konuşmada doğum günlerini en içten dileklerle kutladığını belirtti ve bu projeyle  öğrencilerimizin ders stresinden uzak bir gün geçirip eğlenmelerini, sosyalleşmelerinin amaçlandığını belirrti. Doğum günü olan öğrencilerimiz için alınan pastanın kesilmesinin ardından müzik eşliğinde tüm öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

02-10-2017

Adres:
AŞAĞIFINDIKLI KÖYÜ AŞAĞIFINDIKLI KÜME EVLERİ AŞAĞI FINDIKLI ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 125 SUNGURLU / ÇORUM