Aşağı Fındıklı Ortaokulu

Vizyon: Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sungurluafindiklioo.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIFINDIKLI KÖYÜ AŞAĞIFINDIKLI KÜME EVLERİ AŞAĞI FINDIKLI ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 125 SUNGURLU / ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Aşağı Fındıklı Köyü Sungurlu merkeze 14 km uzaklıkta olup rakımı 1325 metredir.Yükseltiden dolayı kış ayları yoğun kar yağışı şeklinde geçmektedir.Köy nüfusu genelde 1000-1200 civarında olup bayramlarda 2500-3000´e kadar çıkmaktadır.Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılık başta olmak üzere inşaat işçiliği ve müteahhitlik üzerinedir.

Ulaşım Köy yolu asfalt kaplama olup özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz servis ile gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 86 km. İlçe merkezine uzaklık 14 km.